8 روش برای مدیریت موثر تغییرات در محیط کار

مدیریت تغییر به معنای همکاری نزدیک با کارمندان و تعیین اهداف روشنی در مورد نحوه مدیریت تغییر است. مدیریت کارمندان در طی یک دوره تغییر به هنر، شهود، مهارت، گوش دادن قوی و ارتباط موثر نیاز دارد. هنگامی که این کار به درستی انجام شود، مدیریت تغییر می‌تواند به یک رهبر کمک کند تا احترام به دست آورد و شاهد وفاداری کارکنانش باشد. اما وقتی این کار ضعیف انجام شود، می‌تواند اثرات سوئی بر سازمان و افراد آن داشته باشد.

مدیریت تغییر مستلزم رهبری ماهرانه هم در مورد خود تغییر و هم در افراد تحت تأثیر مستقیم یا غیرمستقیم آن است. در اینجا هشت روش برای مدیریت موثر تغییر در محل کار آورده شده است.

برنامه ریزی

1.برنامه داشته باشید

تغییر برای رشد، گسترش و رشد کسب و کارها ضروری است. با این حال، تغییر به خاطر اینکه صرفا تغییر را دوست داریم، کاری احمقانه، مخل پیشرفت و ​​احتمالاً ناکارآمد است. برنامه ریزی برای تغییر یک گام اساسی است. یک طرح تجاری باید اهداف، بازارها و ماموریت و چگونگی تغییر این موارد را بیان کند. یک برنامه مدیریت تغییر باید به طور واضح حوزه‌های کسب و کار را که باید تحت تأثیر قرار گیرند و تأثیر آن بر مشتریان، تأمین کنندگان، سهامداران و کارمندان را بیان کند.

2. هدف از تغییر را تعیین کنید

کارمندان با اهداف مشخصی که قابل دستیابی هستند بهتر کار خواهند کرد (اگرچه ممکن است این اهداف به طور همزمان رویایی باشند). کارکنان باید بتوانند نقشی را که در دستیابی به اهداف جدید ایفا می‌کنند و معنای آن برای آن‌ها، همکارانشان، واحد آن‌ها و سازمان پس از دستیابی به اهداف را ببینند. مهم این است که بتوانید در جایی که اکنون شرکت در آن قرار دارد و جایی که رهبری آن را در آینده می‌بیند، برای کارمندان بیان کنید. رهبران همچنین باید بتوانند دلیل نیاز شرکت به تغییر و جایگاه مورد نیاز خود را بیان کنند، چه ناشی از تغییر نیروهای بازار باشد، چه فرصت‌های جدید، چه مسائل مالی یا رویکرد استراتژیک جدید.

3. تغییر را تعریف کنید

تغییر اغلب در آغاز روند مدیریت تغییر به طور کامل بیان نمی‌شود. با توجه به ماهیت تکراری تغییر، ممکن است لازم باشد تغییر فقط در ابتدا تعریف نشود، بلکه تعریف تغییر در مراحل مختلف در طول مسیر انجام شود. برای کاهش شایعات، پاسخ دادن به سوالات و اطمینان خاطر باید مرتباً به روزرسانی و بازتعریف شود. هر چه تغییرات سریعتر در حال رخ دادن باشد، یا اگر سرعت آن افزایش یابد، بروزرسانی‌های مکرر باید انجام شود.

تعریف مدیریت تغییر

4. مراقب حذف الگوهای قدیمی باشید

اغلب اوقات سیاست‌های قدیمی، برنامه‌ها، استراتژی‌ها و کارها با گسترش یک مسیر جدید از رده خارج می‌شوند. برای کارکنانی که روی این موارد سخت کار کرده اند، این موضوع می‌تواند یک ضربه بزرگ باشد و باعث از بین رفتن روحیه و نگرانی بیشتر شود. در طی یک دوره تغییر، رهبران باید تشخیص دهند و توجیه کنند که چنین وضعیتی مهم بوده و دارای توجیه منطقی بوده است. مکالمه منظم و صریح در آغاز و در طول یک فرآیند مدیریت تغییر برای مدیریت این موضوع لازم است.

5. چالش ها را مدیریت کنید

همه تغییرات با خطرات ناشناخته، عدم اطمینان و سایر چالش‌های بالقوه همراه است. این مهم است که شرکت‌ها در مورد چالش‌هایی که ممکن است با آن روبرو شوند، پیش قدم باشند. حتی اگر آن چالش‌ها به طور کامل شناسایی و برنامه ریزی نشده باشند، این کار برای حل چالش‌های احتمالی، دامنه آن چالش‌ها و آنچه که شرکت برای رفع آن‌ها انجام می‌دهد یا خواهد انجام داد، کار خوبی است.

 

خوب گوش کنید

6. با دقت گوش دهید

کارمندان سوالات، ایده‌ها، احساسات و عواطف زیادی خواهند داشت. بسیار مهم است که مدیران، از سرپرستان اجرایی گرفته تا رهبران سطح بالا به طور آشکار و فعالانه به این نگرانی‌ها گوش فرا دهند، آن‌ها را تأیید کنند، و تا حد ممکن به آن‌ها رسیدگی کنند. حتی اگر نمی‌توانید نگرانی‌های آن‌ها را برطرف کنید، بیان این نکته مهم است که نگرانی‌های کارمندان شنیده شده و بالاخره بعدها برطرف می‌شوند.

7. افراد تأثیرگذار کلیدی را پیدا کنید

هر سازمانی بازیگران اصلی دارد که احترام همکاران خود را به دست آورده اند، دارای عمر زیاد در سازمان بوده و تأثیرگذار هستند. حضور این بازیگران اصلی و اجازه دادن به آن‌ها به عنوان “صدایی” از بقیه کارکنان می‌تواند به رهبران ارشد کمک کند تا کارکنان درک بهتری از تغییر داشته و مدافع تغییر شوند. هدایت این رهبران نفوذ در روند تغییر و سوار کردن آن‌ها بر موج تغییر می‌تواند به حفظ ارتباط و اعتماد در طول دوره تغییر کمک کند.

8. اهداف عملکردی جدید را تنظیم کنید

سازمان‌ها باید سریعاً تغییرات را به چرخه‌های ارزیابی عملکرد، تنبیه و ارتقا تبدیل کنند. کارمندان در زمان عدم اطمینان می‌خواهند بدانند که تغییرات چگونه بر نحوه ارزیابی آن‌ها تأثیر می‌گذارد. این تغییرات باید قبل از شروع دوره عملکرد تا حد امکان بیان شود. نظارت بر کارکنان توسط پرسنل منابع انسانی در دوره تغییر اغلب کاری دلهره آور است.

راهکارهایی برای مقابله با استرس در کار

راهکارهایی وجود دارند که بتوانید از اثرات مخرب استرس جلوگیری کنید و رضایت شغلیتان را بالا ببرید.

استرس در کار

چه زمانی استرس در محل کار خیلی زیاد است؟

استرس همیشه بد نیست. کمی استرس به شما کمک می‌کند پرانرژی و متمرکز بمانید و با چالش‌های کاری روبرو شوید و از اتفاقات و اشتباهات احتمالی جلوگیری می‌کند. ولی در فضای کاری امروز شرایط زود به زود تغییر می‌کند. ساعت‌های طولانی، محدودیت‌های زمانی و نیازهای روبه افزایش ممکن است شمارا نگران و خسته و دستپاچه کنند. ولی وقتی استرس بر توانایی شما غلبه کند دیگر کمک کننده نیست و به ذهنتان، بدنتان و رضایت شغلیتان آسیب می‌زند.

شما نمی‌توانید در محل کارتان همه چیز را کنترل کنید ولی این به این معنی نیست که شما قدرتی ندارید. اگر استرس مزاحم کار، سلامتی و یا زندگی شخصیتان می‌شود زمان آن است که دست به کار شوید. مهم نیست که شغلتان چقدر پر استرس است چندین راهکار برای کاهش استرس وجود دارد.

دلایل رایج استرس در محل کار:

  • ترس از اخراج شدن
  • اضافه کاری بیشتر بدلیل تعدیل نیرو
  • فشار زیاد برای برآورده کردن نیازهای رو به افزایش ولی بدون افزایش رضایت شغلی
  • فشار برای کار در سطح مطلوب بطور همیشگی و مداوم
  • نداشتن کنترل براینکه چگونه کار کنید
  • علائم استرس در کار
  • وقتی فشار کاری شما زیاد می‌شود، اعتماد به نفس شما نیز از دست می‌رود و عصبی زودرنج و درونگرا می‌شوید.
  • احساس دلواپسی زودرنجی و افسردگی می‌کنید.
  • بی حسی و بی علاقگی به کار
  • اختلال در خواب
  • مشکل در تمرکز
  • دردهای مفصلی یا سردرد
  • مشکلات شکمی
  • دوری از اجتماع

صحبت کردن با همکار

نکته اول: راجع به استرس خود با یک نفر رو در رو صحبت کنید.

این کار می‌تواند خیلی شما را آرام کند. آن فرد لازم نیست مشکل شما را حل کند؛ فقط کافی است به شما خوب گوش بدهد. به این منظور می‌توانید به سراغ همکاران، دوستان یا افراد خانواده بروید.

ورزش و تغذیه مناسب

نکته ی دوم: سلامتی خود را با ورزش و مواد مغذی حفظ کنید.

ورزش‌هایی که باعث افزایش ضربان قلب می‌شوند مانند ایروبیک بسیار مفید هستند. حرکات ریتمیک مانند پیاده روی، دویدن، رقصیدن (یا ایروبیک) هم آرامش بخش هستند. به این منظور روزانه 30 دقیقه از یکی از این ورزش ها را انجام داده و اگر می‌توانید به 3 قسمت تقسیم کنید. هر زمانی که حس کردید استرس دارید محل کارتان را ترک کرده و حرکت بدنی انجام دهید.

غذاهایی بخورید که استرس شما را کاهش دهد. کربوهیدرات و شکر را به حداقل برسانید. خوراکی‌های هورمونی کافئین دار، چرب و یا دارای موادشیمیایی زیاد که می‌توانند حال شما را براحتی بدتر کنند، کاهش دهید. از نیکوتین دوری کنید.

کم خوابی

نکته ی سوم: از کم خوابی دوری کنید. کم خوابی روی خلاقیت، بازدهی، تمرکز و توانایی حل مسائل تاثیر می‌گذارد. هرچه بیشتر استراحت کرده باشید بهتر می‌توانید بر استرستان غلبه کنید.

کیفیت خواب خود را با راه‌های زیر، افزایش دهید:

  • هر شب یک ساعت مشخص به رخت خواب بروید؛ وجود نظم در ساعت بدنی هر فرد، کیفیت خواب فرد را بهبود می‌بخشد.
  • حواستان به تغذیه خود در طول روز باشد.
  • 8 ساعت بخوابید.
  • یک ساعت پیش از خواب به مانیتور یا صفحه گوشی نگاه نکنید.
  • نور را کم کرده و کتاب بخوانید یا به موسیقی ملایم گوش دهید.

نکته ی چهارم:اولویت بندی و سازمان‌دهی کنید.

یک برنامه تهیه کنید که در آن تعادل بین کار، تفریح و ارتباط با خانواده و کارهای اجتماعی برقرار باشد.

صبح‌ها کمی زودتر از خانه خارج شوید؛ حتی 5 یا 10 دقیقه. یا اینکه ساعتتان را جلو بکشید این کار زمان بیشتری به شما داده و استرستان را کم می‌کند.

تایم استراحت همیشگی داشته باشید. یک تایم استراحت کوتاه برای قدم زدن یا صحبت با یک دوست. برای ناهار حتما از محل کارتان دور شوید این کار باعث بازدهی بیشتر شما می‌شود.

یک مرز سلامت ایجاد کنید. اینکه 24 ساعته تلفن خود را چک کنیم که پیام‌ها و بروزرسانی‌ها را ببینیم فشار زیادی به ما وارد می‌کند. به این معنی که آخر هفته‌ها یا در خانه تماس‌های کاری را پاسخ ندهیم و ایمیل‌های خود را چک نکنیم.

بیش‌ از حد خودتان را درگیر نکنید. کارها را پشت سرهم انجام ندهید و در یک روز کارهای زیادی انجام ندهید و به بایدها بسنده کنید.

نکته‌های تمرینی برای کاهش استرس

کارها را اولویت بندی کنید و کارهایی که برایتان ناخوشایند است را ابتدای روز انجام دهید که باقی روز برایتان خوشایند باشد.

پروژه‌هایتان را به چند پروژه‌ی کوچک تقسیم کنید و ابتدا آن قسمتی که قابل انجام است را انجام دهید.

مسئولیت‌هایتان را به دیگران واگذار کنید. نیاز نیست که شما روی همه چیز کنترل داشته باشید.

سعی کنید مصالحه کنید. اگر شما و همکار و رئیستان هم نظر باشید استرستان کمتر می‌شود.

 

نکته‌ی پنجم: عادات بدی که باعث افزایش استرس در محل کار می‌شوند را ترک کنید.

کمال گرا بمانید و بهترین خودتان باشید؛ ولی برای خودتان اهداف غیر واقعی تعیین نکنید. افکار منفی را از خودتان دور کنید؛ چرا که شما را خسته و بی انگیزه می‌کنند. راجع به کارتان مثبت فکر کنید و از همکاران منفی نگر دوری کنید. سعی نکنید چیزهایی که قابل کنترل کردن نیستند، را کنترل کنید؛ مانند رفتار دیگران. بجای آن روی شیوه‌ی واکنش خودتان به مشکلات تمرکز کنید.

اگر شرایط را مناسب دیدید شوخی کنید. زمانیکه بقیه دارند کار را خیلی جدی می‌گیرند راهی برای گفتن یک جوک یا یک داستان خنده دار پیدا کنید.

مرتب کنید. اگر میز یا محل کارتان نامرتب است مرتبش کنید. همینکه جای همه چیز را بدانید از استرستان کم می‌شود.

در انجام وظایف کاریتان سودمند باشید. ما وقتی مطمئن نیستیم یا روی شرایط کنترل نداریم استرسمان بیشتر می‌شود.

در ادامه چند راهکار برای بدست آوردن دوباره کنترل روی کارها آورده‌ایم.

  • راجع به عوامل استرس زا در محل کار با کارفرمایتان صحبت کنید. بجای اینکه لیستی از شکایت‌ها به او بدهید، اجازه دهید عواملی که روی نحوه‌ی کارکرد شما تاثیر دارند، را بداند.
  • از سرپرست خود بخواهید که شرح کار شما را برایتان بروزرسانی کند. شاید کارهایی که روی هم جمع شده‌اند جزو وظایف شما نیستند و شما کار اضافی انجام می‌دادید.
  • درخواست انتقالی بدهید. اگر محل کارتان به اندازه کافی بزرگ است می‌توانید از آن محیط سمی دور شوید و به جای دیگری بروید.
  • وظایف جدیدی درخواست کنید. اگر برای مدت زمان طولانی یک کار مشخص را انجام می‌دادید، یک چیز یا کار جدید بخواهید مثل سیستم جدید و…
  • یک استراحت کامل اختیار کنید. درخواست مرخصی کنید و یا از مرخصی استعلاجی خود استفاده کنید. مسافرت بروید و از آن برای دوباره انرژی گرفتن استفاده کنید.

کسب رضایت کارفرما

در کارتان بدنبال رضایت و هدف باشید

حس خستگی و نداشتن رضایت از کار، باعث افزایش استرس ما می‌شود. اگر در شرایطی نیستید که بتوانید شغلی که دوست دارید را پیدا کنید هنوز هم می‌توانید هدف و لذت را در شغلی که دوست ندارید، پیدا کنید. جنبه‌هایی که برایتان لذت بخش است را ببینید؛ حتی اگر صحبت کردن با همکارن هنگام غذا خوردن باشد.

مدیران و کارفرمایان چگونه استرس کاری کارکنان را کاهش می‌دهند؟

شما به عنوان یک کارفرما می‌توانید استرس را در محل کار کاهش دهید. برای اولین قدم نقش یک مدل مثبت اندیش را بازی کنید. اگر شما در شرایط پر استرس، آرام بمانید کارکنان راحت تر می‌توانند آرامش خود را حفظ کنند.

با کارکنان مشورت کنید. با آن‌ها راجع به موضاعات بخصوصی که کار را تنش زا می‌کند صحبت کنید. انتقال اطلاعات به کارکنان در رابطه با کار و آینده شان استرس آن‌ها را کاهش می‌دهد.

با کارکنان رو در رو ارتباط برقرار کنید و به آن‌ها گوش دهید. این کار به آن‌ها حس شنیده شدن و درک شدن می‌دهد و استرسشان را کاهش می‌دهد.

با مشکلات کاری مثبت برخورد کنید. به همه‌ی کارکنان احترام بگذارید و در حل کردن مشکلاتشان تبعیض قائل نشوید.

به کارکنان اجازه دهید در تصمیم گیری‌هایی که روی کارشان موثر است شرکت کنند.

از محدودیت‌های زمانی غیر واقعی دوری کنید و مطمئن شوید که حجم کاری در توان کارمندان باشد.

انتظارهایتان را روشن کنید. نقش‌ها، مسئولیت‌ها و هدف‌ها را برای کارکنان روشن کنید و مطمئن شوید که اقدامات مدیریتی با ارزش‌های سازمانی مطابق است.

پیشنهاد پاداش و تشویق بدهید. عملکردشان را شفاها در سازمان تحسین کنید و موقعیت‌هایی برای کنش‌های اجتماعی بین همکاران ایجاد کنید.

یک راهنما برای بهبود تمرکز بر روی کار

چگونه تمرکز کنیم ومقدار توجهمان را افزایش دهیم
بیایید راجع به غلبه کردن به اشتیاقمان به چندکاره بودن وتمرکز برروی یک چیز صحبت کنیم. از بین موضوعات مختلفی که پیش رویتان هست، از کجا می‌دانید که باید روی کدامشان تمرکز کنید؟ از کجا می‌دانید که انرژی و توجهتان را باید به کدام مسیری هدایت کنید؟ چطور تصمیم می‌گیرید که باید کدام یکی را عملی کنید؟
روش حواس متمرکز شده ی “2لیستی” از وارن بافه (Warren Buffet)

یکی از متودهای مورد علاقه‌ی من راجع به تمرکز کردن روی چیزهایی که اهمیت دارند و حذف کردن چیزهایی که اهمیت ندارند توسط سرمایه گذار معروف “وارن بافه” گفته شده است.
بافه برای اینکه به کارکنانش کمک کند که تصمیم بگیرند کدام کارهایشان در اولویت است، از یک استراتژی پربازده ساده‌ی سه قدیمی استفاده می‌کند.
ممکن است شماهم این متود را برای تصمیم گیری و وادار کردن خودتان به انجام یک کار مفید بدانید.
روش کار اینجاست…

تمرکز بر کار
یک روز بافه از خلبان شخصی اش خواست که این تمرین سه قدمی را انجام دهد.
قدم اول: بافه برای شروع از مایک فلینت (خلبان شخصی اش) خواست که 25تا از مهم ترین اهداف کاری‌اش را روی کاغذ بنویسد.
فلینت کمی فکر کرد و سپس آن‌ها را نوشت. (شما می‌توانید این تمرین را برای محدوده زمانی کمتری انجام دهید. مثلا 25 کار مهمی که باید در این هفته انجام دهید را بنویسید.)
قدم دوم: سپس بافه از فلینت خواست تا آن را بازبینی کند واین بار دورِ 5 تا از مهم ترین اهدافش خط بکشد. فلینت کمی زمان صرف کرد و از ابتدا تا انتهای لیستش پیش رفت و بالاخره 5 هدف مهمش را انتخاب کرد.
قدم سوم: در این نقطه فلینت دو لیست داشت. پنج هدفی که دورشان خط کشیده بود به عنوان لیست اول، و بیست هدف باقیمانده لیست دوم را تشکیل می‌دادند.
فلینت اقرار کرد که فورا شروع به کار کردن روی 5 هدف مهم خود خواهد کرد و اینجا بود که بافه راجب لیست دومش از او پرسید “پس آن‌هایی که دورشان را خط نکشیدی چه می‌شوند؟”
فلینت پاسخ داد: خب آن 5 تا تمرکزهای فعلی من هستند ولی آن 20 تای دیگر را بعد از این 5 هدف انجام می‌دهم. آن‌ها هنوز هم مهم هستند؛ پس به محض اینکه موقعیت را مناسب ببینم آن‌ها را به نوبت انجام خواهم داد.
باقی اهداف به اندازه‌ی آن 5 تا فوری نیستند ولی هنوز هم برنامه دارم که برایشان تلاش بخصوصی در نظر بگیرم.
این بود که بافه پاسخ داد: نه مایک اشتباه متوجه شدی. چیزهایی که دورشان را خط نکشیدی تبدیل شده‌اند به لیست “بطور کامل اجتناب شود“. اهمیتی ندارد چه اتفاقی می‌افتد تا زمانیکه در 5 هدف اصلیت موفق نشده‌ای آن‌ها نباید هیچ توجهی از تو به خودشان جلب کنند.
متود بافه جذاب است؛ چون مارا مجبور می‌کند که تصمیم‌های سخت بگیریم و چیزهایی که ممکن است وقت زیادی از ما بگیرند را حذف کنیم. اغلب اوقات کارهایی که تمرکز ما را از مسیر خارج می‌کنند آن‌هایی هستند که می‌توانیم به راحتی و عاقلانه زمانمان را صرفشان کنیم.
این فقط یکی از روش‌هایی است که می‌توانید حیطه‌ی تمرکزتان را محدود کنید و حواس پرتی‌ها را حذف کنید. من قبلا متودهای زیادی را امتحان کردم مثل متود ایوی لی و ایسن هوور باکس که می‌گویند :مهم نیست چه متودی استفاده می‌کنید و یا چقدر درگیر آن متود هستید؛ بعضی مواقع تمرکزتان کم می‌شود. شما چطور می‌توانید مقدار توجهتان را افزایش دهید و هنوز متمرکز بمانید؟

نتیجه کارتان را ارزیابی کنید

Evaluate your job

اولین کاری که می‌توانید انجام دهید این است که پیشرفتتان را ارزیابی کنید.

تمرکز معمولا بخاطر نتیجه از بین می‌رود. ذهن شما بطور طبیعی دوست دارد بداند که آیا شما دارید در هدف‌هایتان پیشرفت می‌کنید یا نه؟ و دانستنش بدون گرفتن بازخورد غیرممکن است. از یک دیدگاه کاربردی این یعنی ما باید نتایج کارمان را ارزیابی کنیم.

همه ما معقتدیم قسمت‌هایی از زندگیمان خیلی مهم هستند ولی آن‌ها را ارزیابی نمی‌کنیم. این خجالت آور است؛ چرا که این ارزیابی است که تمرکز و توجه ما را پشتیبانی می‌کند. چیزهایی که ما ارزیابی می‌کنیم همان چیزهایی هستند در آن پیشرفت می‌کنیم. فقط با اعداد و بررسی‌های دقیق است که ما می‌توانیم بفهمیم که داریم بهتر عمل میکنیم یا بدتر؟

از زمانیکه بررسی کردم که در روز 20 صفحه کتاب می‌خوانم کتاب‌های بیشتری می‌خوانم. از زمانیکه ارزش‌هایم را یادداشت کردم، اصولی تر زندگی می‌کنم. فعالیت‌هایی که ارزیابی کردم همان‌هایی هستند که بر آن‌ها متمرکز مانده ام.

متاسفانه ما از ارزیابی کردن دوری می‌کنیم چرا که از چیزی که اعداد قرار است راجبمان به ما بگویند می‌ترسیم. نکته اینجاست که بدانیم که این ارزیابی قرار نیست قضاوت کند که ما چه کسی هستیم فقط به ما ؟می‌گوید که کجا هستیم

ارزیابی کنید تا کشف کنید تا پی ببرید تا بفهمید. ارزیابی کنید تا خودتان را بهتر بشناسید. ارزیابی کنید تا بفهمید آیا دارید وقتتان را صرف چیزهایی می‌کنید که واقعا برایتان مهم است یا خیر؟ ارزیابی کنید چون به شما کمک می‌کند تا روی چیزهایی که مهم هستند تمرکز کنید و چیزهای کم اهمیت را نادیده بگیرید.

روی روند کارتان تمرکز کنید نه روی نتیجه

دومین کاری که می‌توانید برای داشتن تمرکز طولانی مدت انجام دهید این است که روی روند کار تمرکز کنید نه نتیجه‌ی کار. خیلی اوقات ما فکر می‌کنیم موفقیت یعنی اینکه بتوانیم کاری را به اتمام برسانیم.

چند مثال رایج:

خیلی از مردم سلامتی را یک مسابقه می‌دانند: اگر من 20 کیلو کم کنم، اندامم متناسب می‌شود.

خیلی از مردم تجارت را مسابقه می‌دانند: اگر می‌توانستیم تجارتمان را در نشریات معتبر نشان دهیم آن موقع موقعیتمان تثبیت می‌شد.

.خیلی از مردم هنر را مسابقه می‌دانند: اگر فقط می‌توانستم کارهایم را در یک گالری بزرگتر به نمایش بگذارم آن‌ موقع میتوانستم آن اعتباری که لازم دارم را داشته باشم

این‌ها تنها چند نمونه از موقعیت‌هایی هستند که ما موفقیت را یک رویداد مهم تلقی می‌کنیم. ولی اگر به مردمی نگاه کنید که روی اهدافشان متمرکز هستند متوجه می‌شوید که این نتیجه نیست که آن‌ها را متفاوت می‌کند بلکه مقدار درگیری آن‌ها در روند کار است.

آن‌ها عاشق تمرین و کار روزانه شان هستند، نه نتیجه‌ی کار به تنهایی.

قسمت خنده دار اینجاست که به هر حال چیزی که به شما اجازه می‌دهد از نتیجه‌ی کارتان لذت ببرید تمرکز روی روند کارتان است.

اگر می‌خواهید نویسنده‌ی خوبی بشوید پس داشتن کتابی که خوب فروش برود عالی است. ولی تنها راه رسیدن به همچین نتیجه‌ای، این است که عاشق فرآیند نوشتن بشوید.

اگر می‌خواهید همه دنیا تجارت شما را بشناسند خیلی عالی می‌شود اگر در مجله فوربز معرفی شوید. ولی تنها راه رسیدن به این نتیجه این است که عاشق بازاریابی و فروش شوید.

اگر می‌خواهید اندام متناسبی داشته باشید ممکن است لازم باشد 20 پوند وزن کم کنید اما تنها راه رسیدن به این هدف این است که غذاهای سالم بخورید و مرتب ورزش کنید.

اگر بخواهید در هر چیز بخصوصی بهترین باشید باید عاشق روند پیشروی آن کار باشید. باید عاشق ساختن هویت کسی که این کار را انجام می‌دهد باشید تا اینکه فقط راجع به نتیجه‌ی دلخواهتان خیال بافی کنید.

فکر کردن به نتیجه‌ی کار گرایش طبیعی ماست ولی در طولانی مدت تمرکز برروی روند کار نتایج بهتر و بیشتری به ما می‌دهد.

8 راهکار موثر برای داشتن تغذیه سالم در ساعت‌های کاری

زندگی کاری اغلب می‌تواند بسیار شلوغ باشد؛ بدون حتی نشانی از متوقف شدن و یا کمتر شدن کارها. کارها روی هم جمع می‌شوند و حداقل 40 ساعت سخت کار کردن در هفته در آخر هفته به انتهای خود می‌رسد. این سبک زندگی باعث افزایش استرس و عادت‌های غذایی بی قاعده می‌شود. همانطور که بعضی افراد تصمیم می‌گیرند از خوراکی‌های ناسالم و آماده که در سوپرمارکت‌ها براحتی پیدا می‌شوند مثل کراکر، بیسکوییت، چیپس و غیره استفاده کنند. کالری که این خوراکی‌ها دارند خیلی بیشتر از انرژی‌ای است که ما صرف می‌کنیم و این باعث افزایش وزن مامی‌شود. در فضای بسته‌ی محیط کار طبیعی‌ است که ما به خوراکی‌هایی عادت کنیم که نه تنها بدن مارا هیدراته نگه نمی‌دارد بلکه کالری کمی دارند. حتما می‌پرسید که این سوپر غذاها چه هستند؟ در ادامه راهکارهایی برای داشتن تغذیه مناسب در ساعات کاری برایتان آورده‌ایم.

حذف فست فود

1.فست فود را حذف کنید

غذاهای فست فودی با کالری بالا توسط شرکت‌ها برای کارکنان انتخاب تهیه می‌شوند. شاید این که به خودتان اجازه ندهید که این غذاهارا مصرف کنید راه حل مناسبی نباشد. بهتر است حواستان به مقدار مصرفتان از این نوع غذاها باشد. زیاده روی در مصرف فست فود ناسالم ترین عادت غذایی ممکن است پس حواستان را جمع کنید. سعی کنید مصرف غذاهای نشاسته دار مانند پاستا برنج و نان راهم کاهش دهید.

غذاهای خانگی به محیط کار ببرید

2.غذاهای خانگی ذخیره کنید

این یک مدرک کامل از  این است که شما مصرف فست فود را کاهش داده‌اید هرچقدر هم که آن را دوست دارید. بردن غذای خانگی به محل کار این اطمینان را به شما می‌دهد که غذا سالم و تازه است. غذای خانگی به بهترین شکل ذائقه‌ی شما را راضی میکند . شما می‌توانید غذا را بر طبق ذائقه و ترجیح خودتان آماده کنید. همچنین احتمال اینکه به مسمومیت غذایی دچار شوید هم کم می‌شود.

غذای سالم بسته بندی شده به شما یادآوری می‌کند که قبل از اینکه سراغ هر اسنک یا نوشیدنی بروید باید اول غذایتان را تمام کنید. غذای خانگی با تناسبات درست مواد غذایی چیزی است که شما می‌توانید در آن زیاده روی کنید بدون اینکه حس کنید دارید زیاده روی می‌کنید.

در هنگام کار آب بنوشید

3.آب بنوشید

اهمیت نوشیدن آب در محل کار چیزی نیست که بخواهیم بزرگنمایی کنیم. یک بطری آب روی میز کار یک “باید” مطلق است.مطمئن شوید که قبل و بعد از هر وعده غذایی چند جرعه آب می‌نوشید و در طول روز هم به نوشیدن آب ادامه دهید. آب کالری ندارد و در طول روز شما را پر انرژی و سرحال نگه می‌دارد. این امر مخصوصاً برای کسانی که دفترشان تهویه هوا دارد خیلی مهم است. چراکه پوستشان رطوبت لازم را ندارد و باید این رطوبت در بدنشان حفظ شود.

 

4.نوشیدنی‌های سرد سرحال کننده‌های خوبی نیستند

برخی برای مراقبت کردن از وزنشان از فست فود دوری می‌کنند ولی دوری کردن از نوشیدنی‌های کافئین دار مثل نوشابه‌های انرژی زا، آبمیوه‌های بسته بندی و قهوه‌های آماده هم مهم است. این نوع نوشیدنی‌ها مقدار زیادی شکر دارند که رژیمتان را مختل می‌کند. باید ازخامه اضافه در چای و قهوه دوری کنید. از قهوه بدون خامه و چای سبز بعنوان جایگزینی برای کاهش کالری و افزایش سوخت و ساز بدنتان استفاده کنید و همچنین در مصرف آب زیاده روی کنید.

 

5.یک غذای سبک روی میزتان داشته باشید

روی میزتان تعدادی غذای سبک بجای چیپس و بیسکوییت داشته باشید. این یک محرک دیگر برای درست غذا خوردن است. و هر دفعه شما را از رفتن به  خواروبار فروشی‌ها باز می‌دارد. دانه‌ی کاج(در بعضی کشورها خوراکی است) تخم کتان و بادام هم جایگزین‌های غذایی خوبی هستند. گیاهان وسبزیجات بهترین وعده‌های غذایی هستند. خیلی ساده آن‌ها را بشویید و به محل کارتان ببرید!

بشقاب مغزها

6.راهکارهای رژیم غذایی سالم

اگر هنوز هم برایتان سوال است که درساعات کاری در مصرف چه چیزهایی می‌توانید زیاده روی کنید ما اینجا برایتان لیستی ازخوراکی‌های سالم را آماده کرده‌ایم:

تکه‌های نارگیل تازه که خیلی راحت با اندازه‌های قابل استفاده در سوپرمارکت‌ها در دسترس هستند. نارگیل سرشار از فیبر و چربی‌های خوب است.

نخود سرخ شده که کالری کم و طعم خیلی خوبی دارد.

ماست یک خوراک سرپایی خوب است که طعم‌های مختلفی دارد. معده شما را با باکتری‌های خوب پر نگه می‌دارد و سرشار از کلسیم و منیزیم است.

شکلات تلخ سرشار از آنتی اکسیدان است و شما را پرانرژی و ‌سرحال نگه می‌دارد. حواستان باشد که در مصرف آن زیاده روی نکنید. شکلات تلخ 98% مفیدترین نوع آن است که حاوی کمترین مقدار شیر و شکر است.

بشقاب‌های پروتئینی که در طعم‌های مختلف در دسترس هستند. آنها مانند اسمشان انرژی شما را با پروتئین‌ها تامین می‌کنند.

مغزهای مخلوط مانند بادام که سرشار از منیزیم است و تخم کتان که خستگی را از بین می‌برد و حاوی امگا3 اسیدهای چرب است. مغزهای مختلف را سرخ کنید و داخل ظرفی روی میز کارتان بگذارید.

میوه‌ها مثل موز سیب پرتقال هلو انگور و میوه‌های دیگری که به پوست کندن و بریدن ندارند. یک بشقاب از هر میوه‌ای یک وعده غذایی سالم برای هرکسی است. یک وعده غذایی سیر کننده سرشاز از فیبر و ویتامین‌های مختلف.

7.چگونه جلوی هوسمان را بگیریم

کنترل هوس‌های غذایی در محل کار اهمیت زیادی دارد. مغز بر اساس بوی غذاها دردهای گرسنگی را می‌فرستد و بلافاصله شکمتان صدا می‌دهد. این تبدیل به یک مانع بزرگ در مسیر رژیم غذایی سالمتان می‌شود. اگر هوستان باعث پرخوری بشود،به علاوه اگر چیزی در دسترس نباشد که بتوانید هوستان را با آن راضی کنید شما به غذاهای قنددار روی می‌آورید که سرشار از کربوهیدرات و چربی هستند.

8. همیشه ایده ی بهتر ابن است که دردهای گرسنگی خود را با خوردن غذایی سبک از بین ببرید نه اینکه خودتان را از غذا محروم کنید. نکته اینجاست که با غذای سبک غوغا نکنید. می‌توانید از مغزهای مخلوط بشقاب‌های پروتئینی و میوه و سبزیجات استفاده کنید. مهم این است که مقدار غذایتان را کنترل کنید. بدن مقدار اضافه‌ی هرچیزی را به سختی می‌تواند هضم کند. زیاده روی در میان وعده‌ها باعث می‌شود که در طول روز میلتان را به غذاهای اصلی از دست بدهید و انبوهی از کالری‌های اضافه و وزن اضافه بدست بیاورید.

به راستی تمرکز چیست ؟

متخصصان تمرکز را توجه کردن زیاد به علایق و فعالیت بر روی چیزی می‌دانند.
این تعریف خسته کننده‌ای است.
اما پشت این معنی، مفهوم مهمی پنهان است .
تمرکز چیست؟

تمرکز چیست؟

برای تمرکز برروی یک چیز، شما باید خیلی چیزهای دیگر را نادیده بگیرید.

تمرکز تنها زمانی اتفاق می‌افتد که شما به یکی از انتخاب‌هایتان بله و به تمام انتخاب‌های دیگرتان نه گفته‌اید. به بیانی دیگر حذف کردن پیش نیاز اصلی تمرکز است. کاری که شما انجام نمی‌دهید تعیین می‌کند که چه کاری را می‌توانید انجام دهید. البته که تمرکز به یک نه‌ی همیشگی نیاز ندارد بلکه به یک نه‌ی در لحظه نیاز دارد.شما همیشه می‌توانید یک کار دیگر را بعدا انجام دهید اما در زمان حال تمرکز مستلزم این است که فقط یک کار را انجام دهید .

تمرکز کلید بازدهی است چراکه نه گفتن به بقیه‌ی انتخاب‌ها این قابلیت را به شما می‌دهد که آن یک کار باقیمانده را به انجام برسانید.

وحال این سوال مهم:چطور می‌توانیم برروی آن یک چیز مهم تمرکز کرده و بقیه چیزها را نادیده بگیریم؟

چرا نمی‌توانیم تمرکز کنیم؟ اکثر مردم مشکل تمرکز ندارند بلکه مشکل تصمیم گیری دارند. منظور این است که اکثر انسان‌های سالم، ذهنی دارند که توانایی تمرکز کردن را دارد فقط اگر حواس پرتی هارا از سر راهشان بردارند. تاحالا برایتان پیش آمده که کاری داشتید که حتما باید تمامش می‌کردید؟ چه اتفاقی افتاد؟ شما تمامش کردید چرا که محدودیت زمانی برایتان تصمیم گرفت. شاید شما پیش از این کارهایتان را به آینده موکول می‌کردید ولی یک بار موقعیت فوری پیش آمد و مجبور به تصمیم گیری شدید و انجامش دادید.
بجای انتخاب کردن یک چیز برای تمرکز کردن (که کار سختی است) ما معمولا خودرا قانع می‌کنیم که انجام دادن چند کاربصورت همزمان بهترین انتخاب است؛ ولی اینکار بی‌فایده است.
در ادامه دلیلش را آورده‌ایم…

ادامه مطلب …

نقش ارتباطات در برند سازی

یکی از بزرگترین چالش های بازار رقابت جهانی، برند و توسعه­‌ی برند می‌­باشد، که بعد از انقلاب صنعتی اروپا جایگاه ویژه‌­ای در اهداف سازمان‌­ها و شرکت‌­ها به خود اختصاص داد. تا قبل از آن بیشتر تمرکز در تولید و کاهش هزینه‌­های تولید بود ولی با تعاملی تر شدن سازمان­‌ها و شرکت­‌ها با عامه­‌ی مردم بحث برند سازی در اقتصاد جهانی نمود پیدا کرد.

شاید اولین سوالی که ذهن مخاطب رو درگیر خود کند این است که برند سازی چیست؟ و برندها چگونه به این جایگاه می­‌رسند؟ برند در واقع جایگاه خدمت و یا محصول شرکت و یا سازمانی است که جنبه­‌های بسیاری مانند کیفیت­، خدمات پس از فروش­، کارایی در ذهن مخاطب جای گرفته است. برندها با صرف هزینه­‌های بسیار زیاد و با برنامه ریزی و استراتژی­‌های بلند مدت به این مهم دست پیدا می­‌کنند. آنچه که واضح است این است که هر برندی که امروزه با این عنوان شناخته می­‌شود از ابتدا برند نبوده است و در اثر اتفاق هم به این مهم دست پیدا نکرده است، بلکه طی سال­‌های متمادی و با برنامه ریزی و پیشبرد اهداف سازمانی­، خود و مجموعه خود را به برند تبدیل کرده است.

فیسبوک، گوگل، آمازون، اپل و هزاران هزار برند دیگر را متصور شوید، آیا آنان از ابتدا به شهرت رسیده اند؟ آیا آنان از ابتدا برند بوده‌اند؟ جواب خیر است. بسیاری از شرکت‌­هایی که در ذهن ما به عنوان برند قلمداد می‌­شود، علاوه بر استراتژی­‌های بسیار قوی که پشت آنان بوده است نقش­‌های ارتباطی در آنان بیشترین سهم را از آن خود کرده است. بدین منظور که آنان با استفاده از ارتباطات بر پای‌ه­ی تعامل بستر تبدیل شدن خود به برند را مهیا ساخته‌­اند.

ارتباطات و توسعه­‌ی به اصطلاح لینک شدن در میان برند­ها آنچنان با سرعت در حال حرکت است که گویی این شرکت­‌ها تماماً همت خود را صرف توسعه ارتباطات کرده‌­اند! فیسبوک را در نظر بگیرید به تنهایی بزرگترین شبکه اجتماعی جهان، قالب بر یک میلیارد نفر جمعیت دارد، اینستاگرام که زیر مجموعه فیسبوک هست دارای بیش از پانصد میلیون نفر جمعیت است، اپلیکیشن مسنجر که آن هم از زیر مجموعه­‌های فیسبوک است دارای هفصد میلیون کاربر است! حال این برند چه نیازی دارد برای توسعه ارتباط خود، اپلیکیشن دیگری به اسم واتس اپ را به قیمتی بسیار بالا خریداری کند که از سایر رقبا عقب نماند! آری داستان به همین اندازه جالب است. امروزه برند ها به دنبال افزایش تعامل و ارتباط با مخاطب و مشتری خود هستند تا با برآورده کردن خواسته­‌های آنان بهره‌­وری مالی خود را با شیب تندی افزایش دهند.

امرزوه نقش ارتباطات بر کسب و کار و برند سازی بر کسی پوشیده نیست. هر کس از این فضا به نحو احسن استفاده کند مسلماً موفقیت کسب و کار خود را خواهد دید.

 

امروزه ساخت یک وبسایت ( حال از هر نوعش ) اولین قدم برای تعامل با میلیون­‌ها مخاطبی است که پشت سر ایده­ی ما کمین کرده‌­اند. دیگر نمی­‌شود سازمان و یا شرکت را پشت در­های بسته پنهان کرد و تعامل با مشتری را نادیده گرفت! عصر، عصر تعامل با مشتری است و ساختن یک برند معتبر از دیدگاه مخاطب در گرو استفاده از همه­‌ی ابزارهای ارتباطی موجود در این جهان است .

راهکارهایی برای سلامتی محیط کار

 

نور طبیعی و کیفیت هوا بیشترین تاثیر را برروی خوب بودن فضای کار دارند.

نوشته شده توسط جین میستر

استفاده از نور طبیعی در محل کار

اکثر کارمندان امریکای شمالی کمبود نور طبیعی را گزارش داده‌اند در حالیکه تقریبا نصف آن‌ها از کیفیت ضعیف هوا رنج می‌برند. در مطالعاتی که اخیراً در زمینه‌ی فضای کار در آینده با سرتیتر “مطالعه‌ای در باب کیفیت فضای کار در آینده” منتشر شده برآورد شده که بیش از 67 درصد کارمندان آمریکای شمالی اظهار داشته‌اند که در محل کاری که فضای سالمی دارد بازده بیشتری دارند. و مابقی گفته‌اند که در روز حداقل یک ساعت پربازدهشان را بخاطر محیط کارشان از دست می‌دهند.گفته شده که کیفیت هوا بیشترین اثر مثبت را روی فضای کار دارد. یک چهارم کارمندان اظهار داشته‌اند که کیفیت هوای فضای کارشان مطبوع ومناسب است. تقریبا نصف جمعیت کل کارمندان (44%) گفته اند که کیفیت ضعیف هوا باعث می‌شود که در طول روز کاریشان احساس خواب آلودگی کنند و28 درصد آن‌ها گفته‌اند که کیفیت ضعیف هوا باعث ایجاد امراضی از قبیل خارش و چشمان اشک الود و التهاب گلو میشود.37 درصد گفته‌اند در آخر روز که از ساختمان خارج می‌شوند این مریضی‌ها پیشرفت هم می­‌کنند.

 

نور مناسب دومین فاکتور مهم در فضای کار است.

استفاده از نور طبیعی در محل کار

هنوز هم 60 %از کارکنان گزارش داده‌اند که در محل کار خود نور مناسب را برای اجرای کارهای معمولی موجود نیست. به علاوه دسترسی به نور طبیعی و چشم انداز رو به بیرون نسبت به سایر محل‌های اجتماعی،  در محل ومحیط کار دوستانه ارجحیت دارد. این یافته‌ها حیطه‌ی بزرگتری از روند رو به پیشرفت اهمیت رفاه کارکنان را پشتیبانی می‌کنند. برطبق آخرین گفته‌های گالوپ درباره‌ی محل کار امریکایی‌ها، بیش از نیمی از کارمندان گفته‌اند که رفاه کلی برایشان بسیار مهم است. در برآوردی مشابه، تعادل زندگی کاری و رفاه کلی بعنوان دومین فاکتور مهم در انتخاب شغل شناخته شده است. زمانیکه انتظار کارمندان از همه جهت برآورده شده باشد تعهد کارمندان و عملکرد فردیشان بهبود می‌یابد.

کارمندان می‌خواهند شخصا روی محیط کاریشان کنترل داشته باشند.

شخصی سازی بخشی از محیط پیرامون پرسنل توسط خود آن ها

نزدیک به نیمی از کارمندان (48 درصد) می‌خواهند توانایی شخصی سازی محیط کاری که به آنها اختصاص داده شده را با برنامه‌های داخل موبایل داشته باشند. تقریبا نیمی از کارمندان می‌خواهند با برنامه دمای فضای کارشان را شخصی سازی کند در حالیکه یک سوم آن‌ها دوست دارند که نور بالای سرشان و نور میز و سطح نور طبیعی را با برنامه شخصی سازی کنند. کارکنان به شخصی سازی فضای کاری رتبه‌ی بیشتری نسبت به تعطیلات نامحدود داده اند.

دمای فضای کار هیچوقت به اندازه کافی خوب نیست. از هر سه کارمند یک نفر گفته که دفترشان به‌طور مداوم یا خیلی سرد ویا خیلی گرم است. تنها 33 درصد از کارکنان فکر می‌کردند که دمای فضای کارشان برای انجام کارها مناسب است.

عایق صوتی ضعیف دفتر باعث ایجاد حواس پرتی می‌شود.

حریم خصوصی دفتر برای تقریبا نصف کارکنان (47درصد) حواس پرتی ایجاد می‌کند. 78%از کارکنان ازعایق بندی صوتی دفترشان ناراضی هستند.

توجه به فاکتورهای رفاهی کارمندان روی استخدام کارکنان جدید و تجربه‌ی کارمندان تاثیر گذار است. بیش از دو سوم کارکنان گفته‌اند محیطی کاری که اسباب رفاه وسلامتشان را فراهم کند آنها را به قبول کردن پیشنهاد کاری یا ماندن در شغل فعلی ترغیب می‌کند.

تحقیقات نشان می‌دهند که برخلاف سرمایه گذاری کارفرمایان برروی فضای ارگونومی و انتخاب غذاهای سالم کم، فایده کمتری به فاکتورهایی چون کیفیت هوا و دسترسی به نور طبیعی دارد.فاکتورهایی که با اینکه از آنها چشم پوشی می‌شود ولی هنوز هم تاثیر زیادی روی رفاه محل کار بازدهی کارکنان و کیفیت کلی تجربه‌ی کارکنان دارد.

امروزه کارفرماها متوجه شده اند که محیط محل کار بخشی از برابری تجربه ی کلی کارکنان وکلیدی برای جذب کردن و متعهد کردن وحفظ کردن کارکنان با استعداد است و این موضوع پایانی است بر این عقیده که صرفاً ایجاد یک محیط کار برای کارمندان کافی است.

5 راهنما برای بهبود کیفیت فضای کار

1:رفاه فضای کار را با دیدگاه  کارکنان متوسط مطابقت دهید. نیروهای کاریتان را ارزیابی کنید تا متوجه شوید چه چیزهایی برایشان مهم تر است.

2:یک برنامه‌ی رفاه کاری کلی بچینید. دارایی‌های واقعی و نیروی انسانی باید باهم کارکنند که یک راهکار برای رفاه کاری ایجاد کنند.

3:بودجه رفاه کاریتان را دوباره بازنگری کنید.تمرکز کمتری روی مزایایی مانند باشگاه‌های درمحل داشته باشید و بیشتر روی چیزهایی تمرکز کنید که همه کارکنان را تحت تاثیر قرار دهد مثل دستگاه کامپیوتر

4: شخصی سازی را در راهکارهای رفاه فضای کاریتان قرار دهید. کارکنان انتظار دارند توانایی شخصی سازی میحط کاریشان را داشته باشند که سر کار نیازهای احساسی و فیزیکیشان را به بهترین شکل باهم تطابق دهند.

5:به ارتباط بین رفاه کاری و رضایت کارکنان توجه کنید. یک مشاور حرفه‌ای استخدام کنید که بهترین تجربه‌ها را در این خصوص برایتان بیان کند.